Våre taktekkertjenester

Robuste kvalitetsløsninger fra ekte fagfolk

Flate tak

Østlandstak tar på seg oppdrag med taktekking av alle typer flate tak, fra nybygg til eksisterende industribygg. Våre håndverkere sitter på høy kompetanse, og har erfaringen som kommer godt med når vi hjelper deg gjennom hele prosessen.

Komplette løsninger

Som kunde hos Østlandstak AS får du en takentreprenør det er enkelt å samarbeide med. Vi jobber tett med deg gjennom hele prosjektet. Inviter oss på en uforpliktende befaring, og vi vil gi deg et uforpliktende prisoverslag.

Skrå tak

Våre håndverkere har lang erfaring tekking av skrå tak i alle varianter. Vi tekker skråtak for blant annet eneboliger, flermannsboliger, rekkehus, industri- og næringsbygg og bygårder – for privatkunder og bedrifter over hele Østlandsområdet. Trenger du hjelp av dyktige takarbeidere? Da har du kommet til rett sted!

Grønne tak

Grønne tak er en betegnelse på tak som er delvis eller helt dekket av vegetasjon. Vi har erfaring med både ekstensive og intensive grønne tak, ettersom hva du har mest lyst på.

Ekstensive grønne tak krever i all hovedsak lite vedlikehold, og består av et tynt jordlag beplantet med gress, mose og sukkulenter, populært blant hytter og gårdsbygg fra gammelt av.

Intensive grønne tak krever mer vedlikehold enn ekstensive grønne tak, da de består av mer jord og mer rom for utforming av takhage, ved hjelp av busker og små trær.

Fordeler med grønne tak:

Grønne tak er ikke bare estetisk flott å se på, det har også andre verdifulle egenskaper.

Fordeler med grønne tak:

  • Isolerer godt og virker energisparende året rundt

  • Grønne tak forlenger takets- og membranens levetid

  • Vegetasjonen på taket absorberer overvann på regnfulle dager

Membran

Har du behov for å legge nytt takbelegg, eller sliter du med lekkasjer og dårlig arbeid som må rehabiliteres? Håndverkerne hos Østlandstak er spesialister på membranarbeid på alle typer bygg, for næring, privat og industri.

Skal du ha nytt takbelegg? Her er noen ting vi kan svare deg på:

Skal du ha nytt takbelegg? Her er noen ting vi kan svare deg på:

  • Hvilken type takbelegg egner seg best for mitt behov?

  • Er det nødvendig med to lag takbelegg?

  • Kan nytt takbelegg legges oppå det gamle?

  • Hva koster nytt takbelegg, eventuelt rehabilitering av mitt eksisterende?

Ønsker du å vite mer om våre tjenester eller motta et tilbud?

Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat rundt dine behov!

Kontakt oss